Kísérletezzünk együtt!

Szimpatikusak vagyunk az alapján amit eddig hallottál rólunk, te pedig szeretnél velünk technológiai fejlesztéseken dolgozni? Akkor olvass tovább.

Mi a Lombiq?

A Lombiq-nál (azaz: Lombiq Technologies Kft.) mi (legalábbis jelenleg) főleg webalkalmazás-fejlesztéssel foglalkozunk, ezekkel a kulcsszavakkal: ASP.NET MVC, C#, Orchard, HTML 5 (micsoda meglepetés), jQuery, AngularJS, LESS, Bootstrap, IIS, SQL Server, TeamCity. Megrendeléseket is teljesítünk, de saját projekteken is dolgozunk. Startup vagyunk, májusban indultunk, viszont annyi munkánk van, amit nem bírunk már idővel (na ezért is keresünk még olyanokat, akik velünk dolgoznának). A nevünkben a "technologies" nagyon is tudatos: technológiai megoldásokkal foglalkozunk, nem csak a web területén (de azért a webet különösen szeretjük).

Mivel fiatal cég vagyunk, bebetonozott állandóság nálunk nem nagyon van: változó, hogy éppen mivel foglalkozunk, de mindig foglalkozunk valamivel. Szerepkörök nem nagyon vannak nálunk, mindenki bármelyik projektünkbe belefolyhat.

Lazán szervezett csapat vagyunk: nem egy irodában ülünk (amink egyelőre nincs is, bár cél, hogy legyen) és nem kilenctől ötig dolgozunk. Mindenki a saját ritmusában csinálja a feladatait és mindenki annyit keres, amennyit dolgozik.

Bővebb önmeghatározásunkat az About us oldalon olvashatod, ahol szó esik az értékeinkről és láthatod a csapatunkat is.

Ki vagy te?

  • Van kedved és érzéked a szoftverfejlesztéshez/-üzemeltetéshez, elsősorban a webfejlesztés valamilyen részéhez (legyen az akár szerver-oldal, akár kliens-oldal, vagy valami kevésbé mérnöki aspektus, mint a UX design)
  • Kész vagy tanulni és folyamatosan képezni magad
  • Kreatív vagy és kész vagy kezdeményezni
  • Nem igényled a kötött munkakörülményeket és tudsz távmunkában is dolgozni

És akkor most hogyan tovább?

Ha ezek alapján úgy érzed, hogy szimpatikusak lennénk egymásnak, és beszállnál a Lombiq-hoz kísérletezni, akkor írj egy e-mailt: [email protected]. Utána egy videokonferencia vagy akár személyes találkozó keretében beszélnénk a részletekről.